juni 2009

06.06.09 Etter hagemessa har jeg malt nesten ferdig på nyterrassen, sånn at blomsterkassene kan henges opp i morgen. Terrassen må vaskes, det støver så forferdelig fra tungtrafikken.

06.06.09 Så var det gjort! Messa er over for denne gangen. Vi er stort sett fornøyd med alt unntatt været. Vel, det kunne ha vært verre, det kunne ha regnet også. Vinden ga seg i dag, og sola kom frem og vi solgte dobbelt så mye kaffe og vafler som i går. Styret fikk potteroser av John, og til slutt fikk gjenværende styremedlemmer rosebuketter fra Herstein.
Kjell hadde tatt med nye planter spesielt beregnet (sa han) på oss plantegale. Så jeg kjøpte en tiarella cordifolia, en heuchera, en krypsmånøkkel og en storveronika. Og toppet med en rosa hortensia hos John.

05.06.09 Kjøpt to stk. steppesalvie.

04.06.09 Vi åpnet hagemessa i dag. Kjøpte planter til å ha i tufatrauene mine som skal stå på utstilling i forbindelse med invitasjon til hypertufakurs: Primula amethystina var. brevistyla, rhodiola coccineum, androsace carnea 'Rosea', saxifraga lestadii, og en "takløk med barn".

02.06.09 Sendte min andre frøbestilling til Thompson & Morgan, klarte ikke å la være når tilbudet var 50% på alle frø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar