mai 2009

28.5.09 Stormfullt vær! Kuling og regn, 4,7 grader kl 9 i morges.

17.5.09 Varmeste og flotteste 17.maivær noensinne! Og det gror! Den nye terrassen er nesten ferdig, Magne har snekret i full fart før han reiser til Oslo på jobb og så til Kristiansand. Jeg skal male i mellomtiden.

13.5.09 Har vært på Bibliofil brukermøte i Arendal, men også på snarvisitt hos Gerd og Gunnar på lørdag og hos Colin på søndag. Gerd tok meg med på Plantasjen (!), humulus lupus 'aurea' og trefarget salvie, som jeg fikk overlevert på Gardermoen ved retur.

7.5.09 Plukket opp to avrevne skudd av primula nederst i Giævers gate, på vei fra jobben. De var halvvisne, men skal få en sjanse.

3.5.09 Hjemme igjen etter besøk i Kristiansand. 3 timer alene på Plantasjen, og koffert og kjølebag full av planter: Klematis Multiblue, viola cornuta 'Blue Perfection', viola cornuta 'Orange Perfection', viola cornuta 'Mrs. Lancaster', sommerverbena, glechoma, vinca major variegated, astrantia major, brunnera variegated, helleborus, lavendula, helichrysum, origanum vulgare 'hot & spiced', echinacea 'white swan', santolina, micromeria fruticosa, englepelargonium.
Og var med Brynjar på lageret og plukket: (?), to lewisia, og en liten citrus som Britt fikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar